A-pentue

Sira astutettiin maaliskuun lopussa ja pennut syntyivät 28.4.2019, 1 narttu ja 8 urosta.

Kikhof Amandier
Kikhof Amandel

Kikhof Acorn

Viron juniorimuotovalio
Liettuan juniorimuotovalio

Kikhof Acadamia
Kikhof Aronya

Viron juniorimuotovalio
Tallinnan juniorivoittaja 2020
Liettuan muotovalio 2021

Kikhof Arando
Kikhof Arachis
Kikhof Áfonya
Kikhof Arándano

Pentueen emä VK2 BH AD Pusztai Pandur Mandula ”Sira”

Sira on unkarintuonti, jonka hain itse itselleni joululahjaksi vuonna 2014 kun Sira oli 9 viikon ikäinen. Siran kanssa on pennusta asti tehty monipuolisesti vähän kaikkea ja sen kanssa on ollut todella antoisaa harrastaa. Luontaisena nenänkäyttäjänä Sira on erittäin hyvä jäljestäjä ja se keskittyi jäljellä käsittämättömän hyvin jopa nuorena, kun keskittymiskyky ei vielä ollut muualla kovin hyvä. Nenä, itsenäisyys ja urheilullisuus tekevät Sirasta erinomaisen viestikoiran ja se oli helppo opettaa viestille. 

Siran emä C.I.B H CH Ö CH FH2 IPO-FH IPO1 BH OB2 Pusztai Pandur Datolya ”Dati” in working-dog

Dati on luonnostaan erinomainen jäljestäjä ja sen suurin saavutus onkin erikoisjäljen maailmanmestaruus vuodelta 2016. Dati on myös erittäin kaunis narttu ja se on kansainvälinen muotovalio sekä Unkarin ja Itävallan muotovalio.

Siran isä C.I.B DE CH Ö CH Ö VET-CH Klubsieger 2011 & 2014 IPO3 FH2 BGH3 BH OB1 RO-Beg AD Arigo von den Kurpfalzjägern ”Rigo” in working-dog

Rigo on voimakas, energinen ja yhteistyöhaluinen uros, joka on kilpaillut suojelussa ja erikoisjäljellä voittajaluokassa. Lisäksi Rigo on kansainvälinen muotovalio, Saksan ja Itävallan muotovalio, Itävallan veteraanimuotovalio sekä Saksan päänäyttelyvoittaja vuosilta 2011 & 2014.

Pentueen isä FI MVA SE MVA FI KVA BH TK1 Gipstern Ifender ”Väinö”

Väinö on toimintakykyinen ja yhteistyöhaluinen uros, joka kilpailee metsäjäljellä voittajaluokassa. Väinö on ollut useamman kerran edustustehtävissä palveluskoirien SM-kilpailuissa ja käyttövalioitui 5-vuotiaana. Väinö on erinomaisten käyttöominaisuuksiensa lisäksi komea: se on sekä Suomen että Ruotsin muotovalio ja sijoittunut Suomen päänäyttelyssä urosten 3.

Väinön emä FI KVA JK3 BH Leila vom Hause Luka ”Luka”

Luka on temperamenttinen ja energinen narttu, joka on kilpaillut metsäjäljellä voittajaluokassa ja käyttövalioitui 6-vuotiaana. Luka on edustanu hovawarteja myös palveluskoirien SM-kilpailuissa.

Väinön isä C.I.B FIN MVA DK MVA LV MVA LT MVA RU MVA JV-05 PMV-08 LVV-07 LTV-08 RKFV-09 JK3 TK2 Gipstern Fendor ”Veeti”